АПАРАТНИЙ ПЕДИКЮР: ПОДБАЙТЕ ПРО ВАШІ НІЖКИ УЖЕ ЗАРАЗ

Ви любите ходити босоніж теплим піщаним пляжем і носити легкі сандалі та в’єтнамки влітку? Подбайте про красу та здоров'я Ваших ніг заздалегідь.

Це дуже важливо. Саме наші ноги щодня страждають від чималого навантаження. А отже, вони заслуговують особливої уваги. Позбутися ороговілої шкіри, мозолів, тріщин, натоптишів, вирішити проблему врослих нігтів, а також отримати акуратні і доглянуті нігті допоможе апаратний педикюр у салоні краси «Метаморфоза».

Подаруйте своїм ніжкам винятковий догляд: делікатний і дбайливий. Хіба вони цього не заслужили?  Техніка апаратного педикюру – справжнє спасіння для Ваших натруджених ніжок. Процедура – абсолютно безболісна. Вона не завдасть Вам жодних травм і дискомфорту. Навпаки. Завдяки м’якій лікувальній дії педикюр допоможе зберегти здоров'я та красу ніг у будь-якому віці.

ПЕДИКЮР БЕЗ ДИСКОМФОРТУ

На відміну від класичного, для проведення апаратного педикюру не потрібно попереднього розпарювання ніг. Для пом'якшення шкіри використовують спеціальні суміші. Вони допомагають ефективно провести решту процедур. Ця перевага апаратного педикюру дає можливість успішно використовувати його навіть тим, хто страждає від грибкових уражень нігтів і порушення кровообігу.

Апаратний педикюр проводиться за допомогою спеціального апарата з насадками, які виконують різні функції. Швидкість обертання регулює майстер. Педикюрнийапарат дозволяє дістатися до важкодоступних ділянок, акуратно і дбайливо видалити натоптиші та мозолі. Причому без жодних пошкоджень і дискомфорту.

АПАРАТНИЙ ПЕДИКЮР ПОЗБАВЛЯЄ НАВІТЬ ТРІЩИН

За допомогою педикюрного обладнання можна ретельно обробити навіть глибокі тріщини на ногах, які завдають людині не просто неприємні відчуття, а нестерпний біль під час ходьби. Після цього досвідчений майстер салону «Метаморфоза» наносить на них лікувальну мазь, яка швидко гоїть і відновлює стопу.

Апаратний педикюр сповільнює ріст епідермісу. Ваша шкіра стане гладенькою і ніжною, мов оксамит, а ноги і нігті будуть здорові та красиві.

ПЕРЕВАГИ АПАРАТНОГО ПЕДИКЮРУ

  • Безпека процедури: мінімум травматизму та неможливість інфікування, оскільки не зрізається тканина. Апаратний педикюр – максимально делікатна процедура. Він вважається найбільш безпечним як для нігтьової пластини, так і для шкіри. Адже зовсім їх не травмує. 
  • Ріжучі інструменти – відсутні. Процедура – цілком стерильна. Вам не загрожує потрапляння інфекції. Хвилюватися щодо появи нігтьового грибка теж не варто. Під час цієї процедури не використовують воду, яка є головним середовищем для розмноження бактерій. В апаратній техніці з догляду за нігтями використовують спеціальний розчин. Він працює тільки з ороговілими клітинами.
  • Апаратний педикюр – це можливість обробки шкіри у важкодоступних місцях і якісне видалення мозолів. А також – безболісна обробка площини стоп з глибокими тріщинами.
  • Відсутність ризику поширення грибкових інфекцій. Все – завдяки одноразовим насадкам та строгій дезинфекції.
  • Бюджетність процедури та економія часу. Застосування техніки апаратного педикюру займає набагато менше часу і водночас дозволяє обробляти ступні більш ретельно. Після апаратної техніки шкіра відростає повільніше. Повторно відвідувати майстра Вам доведеться рідше, як це буває після обрізного манікюру і педикюру. Шкіра залишається гладенькою, ніжною та м'якою впродовж тривалого часу. Щоб цей ефект зберігся якнайдовше, після процедури важливо наносити спеціальні засоби з догляду за шкірою. Майстер салону «Метаморфоза» Вам їх неодмінно порадить.
  • Апаратний педикюр – єдине рішення для роботи з діабетичною стопою. У людей з цією недугою знижуються всі види чутливості (больова, температурна), тому клієнт не може адекватно реагувати на дії майстра під час процедури обрізного педикюру. Методика апаратного педикюру усуває цю проблему.
  • Обладнання для апаратного педикюру чимось схоже на стоматологічну бормашину. Його двигун не менш потужний, а швидкість обертання насадок – така ж висока. Всі насадки і ковпачки підбирають індивідуально під Ваші нігті і шкіру. Майстер враховує їхній стан, товщину та інші особливості. Це робиться того, щоб не травмувати шкіру, не порушити структуру нігтя та звести до мінімуму дискомфорт і неприємні відчуття.
  • Апаратний педикюр позитивно впливає не тільки на шкіру, а й на саму нігтьову пластину. Тонка техніка і майстерне шліфування допомагають зберегти текстуру нігтів. Вони довго не будуть розшаровуватися, стануть гладенькими, набудуть яскравого відтінку. Форма нігтів після апаратної техніки захоплює своєю красою і симетрією. Вони стають ідеальні: гарні, доглянуті та акуратні.

 

У салоні краси «Метаморфоза»  професійні майстри застосовують апаратний педикюр, використовуючи найсучасніші технології, обладнання і засоби з догляду за ногами. Дана процедура в нашому салоні допоможе Вам не тільки стати власницею звабливих та акуратних ніжок, а й принесе масу задоволення та приємних емоцій.





ПОСЛУГА


ЦІНА, UAH

Комбінований, класичний 600
Combined, hardware
Чоловічий 600
Male
Обробка пальців 450
Processing fingers
Видалення мозолів 100
Removal of corns
Видалення стержневого мозоля 80
Removing of rod peeves
Зняття натоптишів 100
Removal of corns
Обробка тріщин 50-120
Treatment of cracks
Зняття товщини нігтя 50
Removal of the nail thickness

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google